PROJELERİNİ AKTAŞ'A ANLATTILAR

PROJELERİNİ AKTAŞ

İnegöl Mobilya Satış Pazarlama Komitesi (İMOSPAK) Yönetimi, Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ı ziyaret etti.

İnegöl Mobilya Satış Pazarlama Komitesi (İMOSPAK) Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Gürel, dün Yönetim Kurulu Üyeleri; Varol Aydın, Kazım Kurhan, Veysel Tutuş ve Gökhan Kınalıbaş ile birlikte Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti.

ÜYE SAYISI HER GEÇEN GÜN ARTIYOR

İMOSPAK Başkanı Serhat Gürel, eski pazarlama kökenli olan Başkan Alinur Aktaş’a yakın dönem İMOSPAK projelerini anlattı. Dernekleşme sürecinde olan komitenin aktif olarak faaliyetlerini sürdürdüğü ve üye sayısının da her geçen gün arttığını ifade eden Gürel, 30 Mart seçimlerinde 3. kez Belediye Başkanlığına seçilen Alinur Aktaş’ı kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi.

 

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise dernekleşme sürecindeki İMOSPAK’a başarılar diledi. İnegöl’ün mobilya başta olmak üzer bir sanayi, ticaret şehri olduğunu vurgulayan Aktaş, “İnegöl’ün gerek yurt içinde, gerekse yurt dışında anlatılması, pazarlanması arkadaşlarımızın emek ve gayretleri ile ortaya çıkıyor. Bundan dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. İnegöl’de herkesin doğal bir pazarlama elemanı olduğunu bilmesi gerektiğini ifade etmek istiyorum. İnegöl çok verimli bereketli bir yer. Bu manada gelişim anlamında çok güzel çalışmalar, fuarlar yapıyoruz. Daha iyisini de yapacağız. Herkes üzerine düşeni yaparsa daha kazançlı bir şehir haline gelebiliriz” dedi.

Ziyaret sonunda İMOSPAK yönetimi, Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a çiçek takdim etti.



  • BIST 100

    10263,97%0,54
  • DOLAR

    32,34% -0,05
  • EURO

    34,77% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2388,12% -0,34
  • Ç. ALTIN

    3873,60% -0,14